Om os

Vores byggeprojekt i Kildebrønde by

Fra lejlighed til byggeprojekt i landzone

I marts 2012 besøgte vi landsbyen Kildebrønde syd for København. Vi havde fundet et faldefærdigt hus på nettet med en stor, frodig have omgivet af marker. Det idylliske landsted stemte overens med vores fælles drøm om at bygge hus. Drømmen blev til virkelighed, og der var et byggeprojekt i støbeskeen.

Det rette hold til et byggeprojekt

Næste skridt var at finde de rette at entrere med. Vi holdt mange møder med typehusselskaber, men der manglede noget essentielt. Vi ville skabe vores eget. Vi begyndte derfor jagten på at sammensætte et hold til at få os i mål med vores skræddersyede ønsker.

Fire år senere – Byggestart

Efter snesevis af møder med typehusproducenter, arkitekter, entreprenører, byggerådgivere, bankrådgivere og eksperter, ufatteligt mange til- og fravalg, gode og dårlige mavefornemmelser og masser af knofedt er vi nu – fire år senere – klar til at gå i jorden med det rette hold bag os.

Vores hus

Vores endelige hus er selvforsynende, kan ånde og har funktionaliteten i fokus. Vi bygger med teglstenen Thermoplan fra Scanoton, der er selvisolerende. Vi har valgt solceller og luft-til-vand-pumpe for at være selvforsynende. Desuden passer vores hus ind i de landlige omgivelser, samtidig med at det efterkommer vores arkitektoniske smag.

byggeprojekt
Den nordlige facade med hobbyrum, børneværelse, bryggers, entré og badeværelse.
byggeprojekt
Fra stuen mod køkkenet, hvor der er loft-til-kip.
byggeprojekt
Fra køkken op til første sal med gangbro.

Leave a Reply

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial