Byggebranchen

Det frie markeds paradoks

Vi venter på Nogen…

…men må nok konstatere, at de er udelukket. De har nu været halvanden måned om at sende et tilbud, de sagde ville tage 14 dage. Jeg har rykket dem tre gange. Nu er det nok. Man gruer for en fremtidig kontakt med dem, hvis de fik lov at bygge vores hus. Nej tak!

Vi står nu over for den store beslutning at skulle finde vores endelige hus blandt så mange ideer, forskellig inspiration og muligheder. Det frie markeds paradoks.

Vi nærmer os enkelte ideer, vi kan lægge os fast på, men vi er langt fra i mål, hvad angår endeligt ydre og indre design.

  • Størrelse

Huset skal være omkring 160 km2. Det skal indeholde et soveværelse med tilhørende walk-in og bad, to ekstraværelser, lille badeværelse, køkken/alrum, stue og bryggers (evt. også entre).

  • Belliggenhed

Vi er nogenlunde sikre på, hvor på grunden huset skal ligge. Det afgør verdenshjørnerne, så da grunden er relativt kvadratisk, er det oplagt med en stor have i syd. Soveværelset skal ligge i øst, og vi skal have en terrasse med aftensol. De to ekstraværelser skal ligge i nord, og køkken/alrum skal samle huset.

 

  • Alternativ energikilde

Vi skal have solceller. Vi er ikke umiddelbart solgt til ideen om solceller på taget og leger med tanken om at sætte dem på de modulopbyggede multifunktionsskure i hjørnet af haven.

  • Hævet have

Vi har alt for meget jord grundet de dårlige jordbundsforhold, som vi gerne vil udnytte ved at lave niveauforskelle i haven.

 

  • Carport

Vi ønsker ikke umiddelbart en integreret carport, men den skal tænkes ind i projektet som en helhed. Her er vi åbne for Bilka- eller anden bygselvløsning.

 

Leave a Reply

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial