Andres erfaringer,  Links

Nybyggerne – blogge med erfaring i nybyg

Nybyggerne, der blogger om alt fra typehuse til arkitekttegnede villaer

Vi har samlet inspirerende blogge fra nybyggerne i Danmark. Der er både typehuse og arkitekttegnede huse. Bloggene beskriver byggefasen både før, under og efter og deler deres gode og mindre gode erfaringer.

 

Højmosevej

Andreas og Tina byggede i 2013 et fuldmuret Huscompagniet hus. Hele processen fra nedrivning til byggemøder til nøglefærdigt hus er veldokumenteret på deres fine blog med masser af billeder.

hojmosen

 

 

Familien Hannibal Rosenkær

Familien påbegyndte deres byggeprojekt af et fuldmuret enfamilieshus i Odense i efteråret 2014. De entrerede med Preben Jørgensen Huse A/S. Der er gode detaljer og inspiration at hente.

plantegning

Et byggeprojekt

Dette byggeprojekt begyndte i starten af 2014. Det er et Lind og Risør-hus. Bloggen giver vejledning til tilbudsliste og valg af byggesagkyndig.

etbyggeprojekt

 

Morten og Kathrine

Et arkitekttegnet BR2015-hus med dobbelt knæk på 210 m2. Huset blev færdigt i maj 2012 og blev solgt i efteråret 2013.

nybyggerne

 

Familien Kempels nybyggeri

Familien har bygget hus med HusKompagniet med byggestart marts 2014 og overtagelse september 2014. Bloggen beskriver byggeprocessen ved valg af typehus, skridt for skridt.

 

odinsager

 

 

Det fiktive hus

Endnu et fuldmuret HusKompagniet-hus. Grunden er på 1.089 m2. Huset er 152 m2. Indflytning maj 2013.

 

detfiktive hus

 

Praestefaelledvej

Villa Kvadro har bygget dette hus i Kastrup i 2012. Bloggen har mange billeder, der følger projektet fra start til færdigt hus og have.

Villa Kvadro Katrup

 

Byggeside.dk

Her blogges om et Skanlux-hus, der blev bygget i foråret 2013 og stod færdigt i november 2013. Huset er i funkisstil på 148 m2 med 62 m2 garage.

Bloggen lægger blandt andet op til, at man som nybygger deler erfaringer og debaterer.

byggeside.dk

Byggeside.dk - nybyggerblogge

 

Kroghandersen.com

Denne blog har mange gode og brugbare økonomiske perspektiver på at bygge selv. Projektet er beskrevet i listeform med datoer, så man får en ide om længden på de forskellige processer fra byggetilladelse til selve opførelse.

kroghandersen

 

 

Baretten79

Denne blog er ikke helt opdateret, men huset står færdigt. Entreprenøren gik konkurs, inden der var sidste gennemgang.

baretten79 - nybyggerblogge

 

Nybyg

Færdigbygget 180m2 murstenshus af HHM med solceller på taget bygget efter 2015-krav. Bloggen har mange fine billeder både udenfor og indenfor.

 

nybyg1nybyg2

 

Detsortehus

Huset er færdigt og bygget af Skovbohuse. Det er et 1½-planstrempelhus på 156 m2 med linjevinduer, dobbeltdøre, enkeltdøre med franske altaner og godt med ovenlys.

FØR:
detsortehusfør - nybyggerblogge
EFTER:
detortehusefter

Dette hus er bygget med isobyg-konceptet.

skumhus knebelisobyg

skumhusknebel - nybyggerblogge

 

Bygge-blog.dk

Familien Asutay byggede med Nyhuse. Det er et gult murstenshus på 188 m2 med integreret carport på en 905 m2 stor grund. Fin blog med mange interiørbilleder, der giver et godt indblik i Nyhuses materialevalg.

Typehus af Nyhuse

 

H-hus

Her har nybyggerne valgt et klassisk fuldmuret hus fra HusCompagniet med tilvalg. Solceller på taget fra det nystartede firma Novasol. Der er mange billeder før, under og efter byggeriet alle med billedtekster.

h-hus

Lise og Michael fra TV2’s Nybyggerne TV2

Lise og Michael vandt 2. sæson af Tv2’s program Nybyggerne, hvor fire familier dyster om at istandsætte et typehus. Vinderne får huset som præmie. Deres blog er baseret på indretning af hjemmet.

nybyggerne

 

Se i øvrigt alle nybyggere, der blogger om hus fra HusCompagniet her.

Leave a Reply

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial