Indretning,  Koncepter

K96. Halvandenplan, alrum og gårdhave – plantegning i 3D

3D-plantegning af vores hus i halvandenplan med stort alrum og hyggelig gårdhave

De endelige tegninger er i hus. Se her for plan-, snit- og facadetegninger.

Vi er endt med et halvandenplanshus på 140 i grundplan og 65 m2 på første sal. Desuden har vi en værkstedsbygning til skur, værksted og overdækket terrasse. Hovedhus og værkstedsbygning er forbundet med en mur, der indkredser en gårdhave og forlænger udedagene.

Vi har som altid tegnet huset op i SketchUp for plantegning i 3D. Sådan ser den indrettede plantegning ud oppefra. (Det lille toilet til højre for hobbyrummet er sidenhen blevet omdøbt til babyværelse.)

K96 oppefra

 

I stueplan er et åbent rum i syd med køkken, spiseplads og stue for enden. Fra entréen i nord med den åbne trappe går man under en gangbro og kommer ind i køkkenet, der har loft til kip. Fra entréen er der udsyn til den store gårdhave. Til højre går trappen op til første sal. Til venstre er der indbyggede skabe.

 

K96-entre

Køkkenet består af to sider, hvor den ene udgøres af en køkkenø. Vasken placeres i kløkkenøen, og kogepladerne placeres i den faste side.

K96-kokken

 

K96 k+©kken plantegning

 

I vest ligger stuen med lavere til loftet end alrummet for hyggelig atmosfære.

 

K96-stue

 

K96-stue2

 

K96-stue3

 

Desuden indeholder stueplanen et soveværelse med tilhørende badeværelse, et bryggers med udgang og et hobbyrum til kreative sager.

På førstesal er der to lige store værelser med skrå vægge forbundet af en gangbro, der har udkig ned til alrummet. Desuden indeholder førstesalen et gæstetoilet.

Leave a Reply

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial