Campingvogn,  DIY,  Indretning

Istandsættelse af campingvogn

I går besøgte jeg Maiken bag Hjem på Hjul, som lever af at istandsætte gamle campingvogne og leje dem ud. Maiken er for nyligt blevet færdig med seneste værk på stammen; Wendy.

Retro, stilet og hyggeligt køkken

Køkkenet har fået den fineste gule farve, og panelet er bevaret.

På bagvæggen i køkkenet har Maiken sat en korkplade op, der giver en følelse af varme og hjemlighed i campingvognen.

Ovenskabene i køkkenet er malet grå med små, fine messinggreb. Lågene til krydderibeholdere er limet til ovenskabene, så de sidder fast under kørsel og kan skrues af ved brug.

Mormors anneks

Istandsættelse af campingvogn kan være en svær affære, da alt i sidste ende handler om vægt. Derfor har Maiken fjernet al overflødigt og bygget op i lette materialer.

I sovekabinen har Maiken indrettet en indbygget seng med sengeborde, mormorlamper og varme, hyggelige farver. Hun har bygget en ny seng i krydsfiner med skuffe under til opbevaring. Der er natborde i hver ende med hjemmelavet vægkunst, friske blomster på og indbygget strøm.

Siddekrog med nye hynder

Maiken har skiftet stoffet på de oprindelige hynder og syet nyt betræk af stof, der matcher den grå retrostil. Bordet kan køres ned, så siddenichen forvandles til en ekstra seng.

Overalt i den lille campingvogn er hygge, hjemlighed og naturlige materialer i centrum. Der hænger planter ned fra loftet, og stemningen oser af mormor – på den gode måde.

Hvis du endnu ikke ved, hvad du skal bruge din sommerferie på, så lejer Maiken sin campingvogn ud til de hurtige. Den er oplagt til par eller en børnefamilie med et barn. Den kan også bruges som ekstra kontor, gæstehus eller bare ekstra hygge.

Læs mere om Maiken og istandsættelse af campingvogn på hjempaahjul.dk.

Læs flere artikler om istandsættelse af campingvogn.

Leave a Reply

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial