Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack no longer supports Custom CSS. Read the WordPress.org documentation to learn how to apply custom styles to your site: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /home/h/u/ftp_hus22dk/Wordpress3/wp-includes/functions.php on line 6078
Energifokuseret byggesagkyndig - Invela - Blog om indretning, nybyggeri og renovering af campingvogn
Alternativ energi,  Rådgivere

Energifokuseret byggesagkyndig – Invela

Invela

OPDATERING:

Efter vi skrev nedenstående blogpost, er vi blevet gjort opmærksomme på, at Passiv Hus Design er lukket, og vi er blevet kontaktet af flere, der har haft dårlige erfaringer med direktøren af firmaet. Læs kommentarerne i bunden.

Passiv Hus Design og Invela

Vi har nu haft møde med Finn fra Passiv Hus Design (der efterfølgende er lukket ned) og Invela og er således blevet klogere på forskellen mellem passivhuskrav og BR2020.

Passiv Hus Design (var) er en virksomhed, der blandt andet rådgiver om energirigtige løsninger til boligen. Yderligere beskæftiger de sig med salg og byggeri. Invela er et nystartet selskab med Passiv Hus Designs direktør Finn Christensen i spidsen.

Invela er en rådgivningsvirksomhed, der primært rådgiver om energirigtige løsninger til boligen.

Finn fortalte om deres samarbejdspartnere, der i vores projekt vil være Niels Lien. Både Finn og entreprenøren er åben over for nye byggemetoder og individuelt byggeri. Vi fik blandt andet ideer til forskellig facadebeklædning:

 

Endvidere var Finn opsat på at markedsføre projektet og indhente favorable tilbud. Han virkede upartisk, objektiv og optimistisk.

Vi skal nu vurdere, om Invelas pris kan hentes hjem i projektet.

5 kommentarer

  • Peter Holst

    Hej, vi havde Passivhus Design, Finn Christensen til at forestå vores byggeri af nyt hus i 2011. Hvad der skulle have været vores nye drømmehus endte med et mareridt der her 1½år efter det skulle have stået færdigt, først har fået nr 2 syn og skønsrapport der påpeger fejl og mangler for mere end 300.000,-. Dertil skal nævnes at Passivhus Design, Finn Christensen har valgt ikke at tegne byggeskadeforsikring selvom vi selv skulle betale den. Dertil har Passivhus design et større udestående med de underentreprenører der har forestået arbejdet hvorfor de ikke vil udbedre fejlene. En del af dem har også valgt at likvidere firmaet for så at starte op igen. Det ser ud til at Finn Christensen er ved at gøre det samme med Passivhus design idet deres hjemmeside er lukket ned. Passivhus Design vil nok påstå at vi ikke har betalt sidste rate hvilket også er sandt men den skulle ifølge kontrakten først betales når alle underleverandører havde fremsendt dokumentation for at de ikke havde et tilgodehavende og dermed stod inde for garantierne hvis Passivhus Design ikke var istand til at overholde sine fórpligtelser. Denne dokumentation forelå aldrig. For yderligere info kontakt pr email.

  • delenn

    Vi har lige vundet en sag mod passivhusdesign og finn christensen. Kontakt for flere detaljer. Vh delenn

  • T. Hansen

    Vi fik bygget et hus af PassivhusDesign ApS i 2011. Der var en del mangler – blandt andet en forkert konstrueret altan (farlig at bruge) og en fatal fejl vedr. opmuringen, som det koster en lille million at rette op på! Folkene er flinke, men fagligt halter det desværre gevaldigt, har vi erfaret. Vi håber ikke, at andre brænder fingrene på Finns nye firma Invela.

Leave a Reply

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial