Byggebranchen,  Tilbud

At indhente tilbud

Når nu møllen er i gang, er vi begyndt at indhente tilbud.

Vi har på gratisbyggetilbud.dk indgivet vores ordre på nedrivning af hus samt kloakering. (Der stor i salgsopstillingen, at huset har egen kloak.)

Efterfølgende er vi blevet ringet op af tre forskellige med tilbud på nedrivning og en med tilbud på kloak indtil videre.

Omkring nedrivning har vi fået følgende råd: Med et hus på den størrelse (65m2) vil det højt sat koste omkring 50.000-60.000 at rive det ned. Der er forudsat, at huset er bygget af det dyreste byggemateriale hvad angår deponering på genbrugspladsen. Vi er derfor optimistiske, da huset er bygget i 1900, hvilket forhåbentligt betyder, at byggematerialerne er derefter.

Endnu et råd vi fik var omkring taget. Nedrivningskonsulenten mente, vi selv burde tage taget af og køre det væk, da det er dyrt for firmaer at aflevere den slags materiale på genbrugspladsen, men gratis for os. Så det gør vi selvfølgelig.

Ud over det venter vi bare på, at tilbuddene skal tikke ind fra næste uge af, så vi kan begynde at forholde os til nogle priser.

Leave a Reply

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial